Miracle

M1

Miracle Joanne is geboren op 28 maart 2008. Ze is de dochter van Jovia en het zusje van Agape en Tendo. Joanne heeft Mama Jovia leren kennen in 2007 en ze voelde zich altijd nauw betrokken bij het wel en wee van dit gezinnetje.
Toen er in 2008 in dit gezin een dochtertje werd geboren, werd ze vernoemd naar Joanne: Miracle Joanne.

Net als haar moeder Jovia heeft Miracle hiv. Toen Joanne haar in augustus 2008 voor het laatst zag, maakte ze zich grote zorgen of dit kleine meisje het wel zou redden, zo ziek was ze.

M3

Toen wij Miracle voor het eerst ontmoetten was ze 19 maanden oud en in slechte conditie. Ze kon niet kruipen of lopen en ze leek een flinke groeiachterstand te hebben.
We zijn toen gestart met  het verstrekken van een maandelijks voedselpakket, ook omdat het vanwege haar hiv- medicatie van belang is dat ze goede voeding krijgt. Apollo gaat nu iedere maand een voedselpakket brengen met onder meer fruit, groenten, vis, eieren en melkpoeder. Mede dankzij deze goede voeding gaat het nu steeds beter met haar. Ze is de afgelopen tijd nauwelijks meer ziek geweest en ook haar artsen zijn heel tevreden over haar gezondheidstoestand.

M2extra

Op school, de Little Stars Junior Academy, werkt ze hard en zijn de leerkrachten heel tevreden over haar inzet en de resultaten.

M3extra IMG-20140511-WA0001